Skill Coaching

Minden beszéddel kapcsolatos elakadás mögött lelki problémák, gyerekkori gátak, kapcsolataink kommunikációs hiányosságai húzódnak meg. Hogyan lazítsuk és erősítsük önmagunkat ahhoz, hogy nyíltan, pontosan és őszintén tudjunk kommunikálni? Ahhoz, hogy másoknak higgadt és pontos jeleket adjunk, először önmagunkkal kell tisztában lennünk, belső kommunikációnkat kell megerősítenünk.
Minden feszültségünk, bizonytalanságunk, félelmünk, de nyugalmunk, határozottságunk is megmutatkozik a másokkal való érintkezésben. Ez hatással van a munkahelyi és magánéleti kapcsolatainkra, fejlődésünkre.
A gát kényelmetlen tünetekben jelentkezik: kapkodó légzés, rekedtség, elhalkuló beszéd, gombócérzet, hadarás, vagy annak az érzése, hogy megakad az információ, “nem értik, amit mondani szeretnék”, vagy éppen “több ember előtt meg sem merek szólalni”. A Life Coaching technikájával feltárt problémákra önismereti gyakorlatokat, meditációs és koncentrációs technikákat, légzés-és hangterápiát, beszédtechnikát tartalmazó, belső figyelmet építő foglalkozások adnak megoldást.

Ára:
Magánszemélyeknek: 25 000 ft/ 60 perc

Céges megrendelés esetén kérje egyéni árajánlatunkat!

Ajánlat

Life Coaching

A Life Coaching egy-egy konkrét magánéleti, vagy munkahelyi elakadás leküzdésében segít, a problémák feltárásától, a célok kijelölésén át a cselekvésig, és az értéket teremtő, fenntartható változásig.
Milyen témákkal kapcsolatban kereshet minket?
Párkapcsolat, felnőtt családi kapcsolatok, szülő- gyerek kapcsolat, pályaválasztás, beilleszkedés, karriercélok, jövőkép tisztázása, munkahelyi kiégés, munkahelyváltás, életmód váltás (pl. fogyókúra, függés veszélye, időbeosztás), munkahely-magánélet egyensúly, klimax.
A Life Coaching nem pszichoterápia és nem tanácsadás! Mentálisan egészséges, pszichiátriai kezelés alatt nem álló klienseknek segítünk, -kérdések feltevésével és segítő feladatokkal- hogy egy-egy megoldhatatlannak tűnő elakadáson túljussanak, és értékes, sikeres, boldog életet élhessenek.

Ára:
Magánszemélyeknek: 12 000 ft/ 60 perc, 18 000 ft/ 90 perc

Céges megrendelés esetén kérje egyéni árajánlatunkat!

Ajánlat

Túl a szavakon