TAO Program

Önismereti gyakorlatokat, meditációs és koncentrációs technikákat, légzés-és hangterápiát tartalmazó, belső figyelmet építő tréning.
Hogyan lazítsuk és erősítsük önmagunkat ahhoz, hogy nyíltan, pontosan és őszintén tudjunk kommunikálni? Ahhoz, hogy másoknak higgadt és pontos jeleket adjunk, először önmagunkkal kell tisztában lennünk, belső kommunikációnkat kell megerősítenünk.

Minden feszültségünk, bizonytalanságunk, félelmünk, de nyugalmunk, határozottságunk is megmutatkozik a másokkal való érintkezésben. Ez hatással van a munkahelyi és magánéleti kapcsolatainkra, fejlődésünkre.

A gát kényelmetlen tünetekben jelentkezik: kapkodó légzés, rekedtség, elhalkuló beszéd, gombócérzet, hadarás, vagy annak az érzése, hogy megakad az információ, “nem értik, amit mondani szeretnék”, vagy éppen “több ember előtt meg sem merek szólalni”.

A tréningen két különböző világ találkozik.  Az ősi, belső energiák mozgatására épülő keleti harcművészetet és meditációt oktató buddhista tanító, és a mai kor vezetőit modern, beszédtechnikai és önismereti módszerrel oktató kommunikációs tréner találkozásából született program maradandó élményt nyújt kortól, nemtől és tevékenységi körtől függetlenül.

NincsWifi 3 nap- 47 000 ft 2020-06-05 13.00

Jelentkezés
Túl a szavakon